Kaaos kauppareissulla, ja miksi siinä kävi niin

15.1.2018
 • Heippa!

  Tapahtumia jälleen elävästä elämästä…

  Mentiin tyttöjen kanssa pitkästä aikaa yhdessä kauppaan.

  Virhe.

  Me harvemmin käymme yhdessä kaupassa, sillä meille tulee ruoat kotiin suoraan supermarketin kotikuljetuksella. Tämä johtuu siitä, että olen halunnut yksinkertaistaa elämääni, joka on helpottanut kuormitustani. Ja kuormituksen vähentäminen on tehnyt minusta paremman vanhemman (jos haluat tietää lisää tästä prosessista, kannattaa lukea tämä kirja, johon kuuluu myös kalenteri ja työkirja: Siirrä kannustava vanhemmuus arkeesi).

  Virhevirhevirhe.

  Pienempi nappasi itselleen kärryn ja ryntäsi samantien karkkihyllyä kohti hippulat vinkuen. Isompi rupesi räpeltämään joka omenaa ja banaania ja vaikka mitä. Alla kahdessa minuutissa kauppa oli kaaoksessa ja minä huusin kuin palosireeni.

 • Mummot ja muut vierestäkatsojat katsoivat kieroon lapsiani ja minua. Haalin nopeasti ostokset ja sain lopulta uhkailtua lapset kassalle. Tontut kurkkii ja sitä rataa… Juuri sitä uhkailua jota yritän välttää aivan loppuun asti.

  Virhevirhevirhe.

  Hermostuin siis ihan totaalisesti, ja koska teen sitä nykyään aniharvoin, se ketutti minua itseänikin. Tiesin heti, miksi tässä kävi näin.

  Koska me ei käydä koskaan lapsien kanssa kaupassa, niin ei ne tiedä miten siellä pitää käyttäytyä. Ennen menoa minun olisi pitänyt tehdä läpikäyntitekniikaa lasten kanssa: miten kaupassa ollaan ts. kuljetaan äidin vieressä, mitkä hyllyt käydään läpi ja saadaanko karkkia vai ei.

  Virhe. No, onneksi niistä oppii 😉 Ei se elämä vaan oo aina niin täydellistä.

  (Ja samalla päätin etten mee noiden yhtien kanssa enää koskaan kauppaan 😉 )


  🙂 Katja
  Liity Katjan sähköpostilistalle ja saa sähköpostiisi ilmainen ekirja “Mistä on tasapainoiset lapset tehty? Ymmärrä lapsen kasvua, tue lapsen itsetuntoa”
Toimi näin, kun isompi sisarus kiusaa tahallaan pienempäänsäEroon horroröistä?
Show Buttons
Hide Buttons
Ei tuotteita