Kannustava kehu - Kuinka lopetat lapselle räjähtelyn ja ryhdyt tukemaan hänen itsetuntoaan PREMIUM

Kannustava kehu – Kuinka lopetat lapselle räjähtelyn ja ryhdyt tukemaan hänen itsetuntoaan PREMIUM

Arvio 4.00 5:stä perustuen 4 asiakkaan arvotukseen.
(4 tuotearviota)

20.40 sis.alv.

Jos käytät liikaa aikaasi lasten kanssa kiistelyyn ja olisit valmis vaihtamaan jankuttamisen ja räjähtelyn lapsen positiivista minäkuvaa tukevaan lastenkasvatustekniikkaan. Silloin tämä kirja on sinulle.

Oston jälkeen saat latauslinkin ekirjaan ja premium tasolle oikeuttaviin lisäosiin. Fyysinen kirja postitetaan sinulle 5-7 arkipäivän kuluessa.

This will also add the following products to your cart:

 • Kannustava Kehu – Premium Bonukset
Osasto:
Product Description

Kannustava kehu – Premium

Oletko miettinyt miksi lapsi ei kuuntele kun puhut hänelle? Tai miksi lapselle ei mene perille se, mitä hänelle sanot? Onko vanhemmuusstrategianasi lähinnä lapselle jankuttaminen ja räjähtely? Tässä kirjassa – Kannustava kehu – Kuinka lopetat lapselle räjähtelyn ja ryhdyt tukemaan hänen itsetuntoaan – FT, puheterapeutti ja kahden pienen lapsen äiti Katja Koski näyttää sinulle miten vaihdat negatiiviset tapasi tutkimukseen perustuvaan, positiiviseen ja lapsen itsetuntoa tukevaan kasvatustekniikkaan.

Satoja lapsia terapiavastaanotollaan kohdannut Katja opettaa sinulle tässä kirjassa:
– Yksinkertaisen, tutkimukseen perustuvan Kannustavan kehun tekniikan, jonka avulla lopetat lapselle räjähtelyn ja jankutuksen.
– Reseptin helppoon, valmiiksi mietittyyn lauseeseen, jonka avulla päätät itse millaisia luonteenpiirteitä haluat lapsessasi tukea
– Kyvyn soveltaa Kannustavan kehun tekniikkaa lapseesi riippuen hänen ikäkaudestaan ja persoonallisuudestaan

Jos käytät liikaa aikaasi lasten kanssa kiistelyyn ja olisit valmis vaihtamaan jankuttamisen ja räjähtelyn lapsen positiivista minäkuvaa tukevaan lastenkasvatustekniikkaan. Silloin tämä kirja on sinulle.

Oston jälkeen saat latauslinkin josta voit ladata Kannustava kehu -ekirjan, sekä premiumtasolle kuuluvat lisämateriaalit. Fyysinen kirja postitetaan sinulle 5-7 arkipäivän kuluessa.

4 reviews for Kannustava kehu – Kuinka lopetat lapselle räjähtelyn ja ryhdyt tukemaan hänen itsetuntoaan PREMIUM
 1. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Satu (varmistettu kirjoittaja)

  Kirja on selkeä, ei jaarittelua. Ei sisällä pitkiä luentoja lapsen kehityksestä, vaan tarttuu ns. tuumasta toimeen.
  Esimerkeissä on hienosti huomioitu myös lapsen ikä; eri-ikäisille erilaiset esimerkit.
  Itse olen Kannustavaa Kehua käyttänyt jo jonkin aikaa, mutta vielä ainakin meidän perheessä on asioita joita pyrin tämän avulla vielä muuttamaan.
  Voin todeta, että aikuiselle tämä “etappi” on oikeasti haastava. Otatko sinä haasteen vastaan? 😉

 2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Annikki Halonen

  Lasta kunnioittava kasvatusote. Vanhempi joutuu harjoittelemaan jonkin verran, jotta omaksuu uudenlaisen ratkaisukeskeisen asennoitumisen. Hyvät esimerkit monenlaisiin tilanteisiin.

 3. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Briitta (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavan lyhyt ja asia kirjoitettu tiiviisti mutta selkeästi, ei vie turhaa aikaa. Olisin kyllä jaksanut lukea asiasta enemmänkin. 🙂
  Kannustava kehu vaatii itseltä paljon keskittymistä ja ajatustapojen muuttamista kun hermot palaa aina yleensä saman tien hetkisen arjen keskellä. Olen kuitenkin huomannut hermostuvani harvemmin ja lasteni alkaneen totella ja kuunnella minua paremmin. Kirjassa neuvottu tekniikka toimii kyllä paremmin kuin mikään lahjonta/uhkailu/kiristys tähän mennessä. Kun jaksaa käyttää kannustavaa kehua, huomaa että se palkitsee nopeasti. Lapset olivat aluksi ihmeissään ja tekniikka kuulosti omissa ja varsinkin miehen korvissa hassulta. Nykyään kuitenkin lapset odottavat kehuja ja 6v on alkanut touhujen lomassa kehumaan itsekin itseään. Tämä kirja kannattaa lukea! ?

 4. Arvostelu tuotteesta: 3 / 5

  Merika (varmistettu kirjoittaja)

  Kasvatusalan ammattilaiselle kirja ei antanut mitään uutta, mutta oli napakka kertaus positiivisen vuorovaikutuksen merkityksestä. Pisteitä laskee ajoittain huono luettavuus (kirjoitusvirheitä oli paljon ja lauserakenteet olivat puhekielisiä). Lisäksi aikakauslehdistä tuttu tyyli nostaa virkkeitä esiin isomalla fontilla antoi tunteen, että lyhyeen kirjaan pyrittiin hakemaan lisää mittaa kikkailemalla.

  • Katja Koski (varmistettu kirjoittaja)

   Hei Merika! Olen pahoillani ettet pitänyt kirjan pituudesta. Kannustavaa kehua on kehitetty viimeiset vuodet niin omalla terapiaklinikallani kuin satojen tavallisten äitien kanssa, ja pyrin tekemään tästä mahdollisimman ymmärrettävän ja nopeasti haltuunotettavan tekniikan ihan tavalliselle vanhemmalle. Kiitos lämpimästi palautteestasi, se herätti ajattelemaan miksi kirjoitan juuri näin kuin kirjoitan. T. Katja

Lisää arvio

Show Buttons
Hide Buttons
Ei tuotteita