Onko sinulla tarpeeksi vertaistukea vanhemmuuteen?

 • Fiksuna vanhempana ymmärrät, kuinka arvokasta on ympäröidä itsensä samassa elämäntilanteessa olevien vanhempien kanssa.

  Toiset vanhemmat antavat sinulle hyviä neuvoja ja vertaistukea vaikeisiin hetkiin. He eivät arvostele vaan ymmärtävät elämän monimuotoisuuden. Samalla he tukevat sinua omissa ratkaisuissasi.  

  Mammakaverit VIP Facebookyhteisö on kaikkea tätä.

  Se on ylläpidetty yhteisö, johon pääsee vain hakemuksen perusteella. Kaikki ryhmään valitut ovat valmiita auttamaan toisiaan ilman ilkeilyä tai toisten vanhemuuden väheksymistä.

  Jos siis mietit miten pystyisit kasvattamaan hyvin käyttäytyvän, kohteliaan ja hyvä itsetuntoisen ihmisen mutta et haluaisi rangaista lasta, koska tiedät sen olevan turhaa ja jopa haitallista niin tämä paikka on sinulle.

  Sinun ei tarvitse yksin pähkäillä onglemia. Mammakaverit Facebookyhteisö on täällä auttaakseen sinua.

  • “Mammakavereissa on voinut keskustella asioista ilman, että heti tulee leimatuksi huonoksi äidiksi. Ryhmä ei ole mikään “vauvapalsta” eli keskustelu on asiallista, eikä se silti tarkoita, että kaikesta täytyy olla samaa mieltä. Joskus voi vähän purkautuakin, kun tietää, että moni ryhmässä käy läpi samoja fiiliksiä. Ryhmästä saa myös ihan konkreettisia neuvoja ja vinkkejä!”

   – Katri Viirret, 2 lapsen äiti

 • Superaktiivista keskustelua!

  • Uusia keskustelunaloituksia päivässä9
  • Keskimääräinen määrä vastauksia keskustelunaloituksissa32
  • Mammakavereiden määrä ryhmässä239
Show Buttons
Hide Buttons
Ei tuotteita