Sinun kiireesi on lapsiesi lapsuus

30.8.2017
 • Tapasin tänään erästä miespuolista ystävääni, joka kysyi mitä olen puuhaillut viimeaikoina.

  Kerroin Mammakaverin toiminnasta ja tästä missiostani auttaa vanhempia käyttämään positiivisia lastenkasvatustekniikoita.

  Siitä lähti avautuminen.

  “Mulla on ollut niin sikana töitä, etten vaan jaksa enää pysyä kotona sit mukavana lapsille. Oon ihan kireä ku viulunkieli ja se näkyy siinä miten kohtaan lapset. Mulla menee ihan heti hermo siihen väninään ja kitinään. Ja sitten vaan lopuksi huudan niille. Mun niin pitäis lukee ne sun kirjat.”

  Minulla tuli mieleen sanonta johon olen törmännyt useissa eri yhteyksissä:

  “Sinun kiireinen arkesi on lapsiesi lapsuus.”

 • En usko että kukaan vanhempi haluaa tahallaan huutaa ja napsahdella lapsille. Mutta kun on kiire. Mutta kun on paineita töissä. Mutta kun.

  Joskus kuitenkin kannattaa olla rehellinen itselleen. Tämä kiire on lapsien lapsuus. Haluanko jatkaa näin? Onko se reilua että nelivuotias saa sinun työstressisi harteilleen kannettavaksi?

  Olen julkaisemassa uutta kirjaa “12 viikkoa johdonmukaiseen vanhemmuuteen”. Tässä kirjassa näytän sinulle, miten voit ryhtyä karsimaan turhista jutuista ja saada lisää tilaa hengittää ympärillesi. Silloin stressi helpottaa ja voit jättää lapsille napsahtelun taaksesi.

  Kirja julkaistaan syyskuun loppupuolella. Se on nyt esiluvussa pienellä porukalla vanhempia. Kirjan jonotuslistalle kannattaa kuitenkin liittyä, sillä kun se julkaistaan, lupaan kirjan lanseeraukseen mukavia yllätyksiä!

  https://mammakaveri.fi/12-viikkoa-johdonmukaiseen-vanhemmuuteen/


  T. Katja

  Liity Katjan sähköpostilistalle ja saa sähköpostiisi ilmainen ekirja “Mistä on tasapainoiset lapset tehty? Ymmärrä lapsen kasvua, tue lapsen itsetuntoa”
Lueppas reippaasti tämä sähköposti!Järjettömät raivarit ja neuvoton vanhempi
Show Buttons
Hide Buttons
Ei tuotteita