• Rakenna itsestäsi turvallinen vanhempi

  Verkkokurssi, jonka avulla saat lapsesi tottelemaan, tulet varmaksi vanhemmaksi ja luot kotiisi ilmapiirin, jossa lapsesi on hyvä kasvaa ja kehittyä.

 • "Tämä kurssi pitäisi tarjota kaikille neuvolan kautta perhevalmennuksen tapaan"

  - Kaisa, Vanhemmuuden talon verkkokurssin osallistuja
 • Osaatko hallita pinnaasi?

  Opi strategioita joilla ehkäiset kiirettä ja melua. Tämän vähentää ylikuormittumista ja pidentää hermojasi.

 •  

  Milloin täytyy pysyä tiukkana? Milloin voi höllentää otetta?

  Sinun ei tarvitse toistaa asioita satoja kertoja saadaksesi lapsesi tottelemaan, kun tiedät milloin kannustat ja milloin vedät lapsille rajat.

 •  

  Tiedätkö todella miten eri-ikäisiä lapsia kasvatetaan?

  Opit soveltamaan eri kasvatustekniikoita eri ikäisiin lapsiin. Saat konkreettisia neuvoja ilman pitkiä teoriaosuuksia taaperon, leikki-ikäisen, koululaisen ja teinin kasvatukseen.

 • Katso kuinka tavalliset vanhemmat ovat jättäneet huutamisen taakseen ja ryhtyneet TUKEMAAN lastensa itsetuntoa

   


  Kurssin sisältö:

  1. VIIKKO: Miten omien tarpeittesi täyttäminen tukee lapsesi itsetuntoa?

  • Mitä tarpeita sinulla on, ja tunnetko ne? Miten niiden täyttäminen auttaa sinua auttamaan lapsiasi? Miten voit täyttää tarpeesi vaikka elät ruuhkavuosia?
  • Löydät itsellesi tärkeitä asioita (jotka auttavat sinua olemaan välillä sinä, jotta jaksat taas olla äiti)

  2. VIIKKO: Kuinka pysytään positiivisena, eikä turvauduta negatiivisiin lastenkasvatuskeinoihin=

  • Opi keskittymään lapsesi positiiviseen toimintaan, ja hän saa vahvistusta itsetunnolleen.
  • … ja samalla opit suhtautumaan lapsen negatiiviseen puheeseen, (tapa, joka itseasiassa vähentää lapsen valittamista) 

  3. VIIKKO: Tiedätkö miten lapsi kasvaa ja kehittyy? Osaatko mukauttaa omaa toimintaasi lapsen kehitystasoa vastaavaksi?

  • Miksi taaperoa ei voi kasvattaa samalla tavalla kuin leikki-ikäistä?
  • Opit mitä minkäkin ikäinen lapsi voi käsittää (jolloin et käytä menetelmiä jotka eivät yksinkertaisesti auta lasta, koska ne menevät ns. yli hilseen)
  • Ei pitkiä teoria-osuuksia, vaan konkreettista opetusta

  4. VIIKKO: Ratkeatko riehumaan? Mistä kaivetaan lehmän hermot?

  • Miten muutaman perusasian avulla pysyt rauhallisena isojenkin raivokohtausten edessä?
  • Opit säätelemään sekä lapsen että omia tunteitasi (… jotta sinä jaksat olla aikuinen, ja lapsi saa olla lapsi)

  5. VIIKKO: Miten asetetaan turvalliset rajat?

  • Osaatko käyttää kasvatustekniikoita, jotka eivät perustu rajoittamiseen tai rankaisemiseen?
  • Tunnistat ne tilanteet missä pitää antaa rajoja ja missä rakkautta. Saat selviä konkreettisia esimerkkejä arjesta miten toimia (koska lapsi tarvitsee myös rajat tullakseen toimeen tässä yhteiskunnassa)

   

 • Mihin sitoudut?

  Miten sinun tapasi kasvattaa lapsia vaikuttaa heidän itsetuntoonsa? Oletko epäjohdonmukainen, jolloin lapset lopettavat viimeistään sinun ohjeidesi kuuntelemisen? Tiedätkö mitä olet tekemässä ja tarjoat lapsille turvallisen vanhemman ja onnellisen lapsuuden?

  Onko huutamisesta muodostunut ainoa tapa saada lapset tottelemaan sinua? Tapasi kasvattaa lastasi voi estää lapsiasi saamaan sen turvallisen kasvatuksen mitä he ansaitsevat, ja sinua saamaan ne tottelevat lapset jotka sinä ansaitset.

   

  Materiaali käytössäsi vuoden ostopäivästä lähtien!


   

  Hinta: 99e, nyt 47e

  Ilmoittautuminen päättyy 2.9.2018 klo 22.00. Kurssi järjestetään seuraavan kerran aikaisintaan ensi keväänä.

  Kyllä, haluan tulla kurssille ja luoda itsestäni turvallisen vanhemman!

 • Vanhemmuustaitojen opettelu rakentaa turvallista lapsuutta

  Kun lapsi syntyy mukana ei tule käsikirjaa siitä, millainen vanhempien toimintatapa tukisi juuri hänen itsetuntoaan. Useimmat vanhemmat siis kasvattavat lastaan ilman tarkempaa tietoa siitä, mitkä toimintatavat tekevät heistä turvallisen vanhemman. Nämä kasvatusperiaatteet ovat yleensä lainattuja omasta lapsuudesta. 

  Tiedämme, kuinka vaikeaa on toimia johdonmukaisesti ja positiivisesti erityisesti silloin, kun lapset ovat pieniä ja löydät itsesi keskeltä stressaavia ruuhkavuosia. Olemme auttanut jo yli 4000 vanhempaa tulemaan turvalliseksi kasvattajaksi. Ja kun tulet turvalliseksi vanhemmaksi, lapsesi ryhtyvät kuuntelemaan ja tottelemaan sinua ja perheesi ilmapiiri muuttuu positiiviseksi. Lapsesi voivat aikuisena sanoa, että heillä oli onnellinen lapsuus.

  Tätä kurssia opettaa Katja Koski, Mammakaveri.fi perustaja. Katja on pikkulapsiperheen äiti ja ammatiltaan fil. toht. puheterapeutti. Hän on tutkinut ja kehittänyt helposti omaksuttavia vanhemmuusstrategioita kuten Kannustava Kehun, Läpikäyntitekniikan ja Keskustelevan kuuntelun. Näitä tekniikoita hän on opettanut sekä puheterapia-asiakkaittensa, että ihan tavallisten perheiden vanhemmille melkein tuhat kappaletta myytyjen kirjojensa avulla. Katjan uutiskirjettä lukee yli 4000 vanhempaa. Katja käyttää näitä ihan samoja tekniikoita omassa elämässään ja omien lastensa kanssa.  Ja vanhemmat, jotka ovat ottaneet Katjan tekniikat käyttöönsä, kertovat perheen ilmapiirin muuttuneen positiiviseksi, jossa lapsen on mahdollista kehittää itselleen terve itsetunto.

  Kun tulet mukaan vanhemmuuden talon verkkokurssin, sinä:

  1. Opit ymmärtämään itseäsi paremmin ja huolehtimaan itsestäsi. Silloin voit huolehtia myös muista.
  2. Näet miten positiivisilla lastenkasvatustekniikoilla voit todella muuttaa lapsen toimintaa ja saada hänet kuuntelemaan itseäsi.
  3. Soveltaa näitä tekniikoita eri ikäisiin lapsiin, taaperoihin, leikki-ikäisiin sekä koululaisiin. Vanhemmuuden talo rakentaa sinusta turvallisen, osaavan vanhemman. 

  Turvallinen vanhempi saa lapsen kuuntelemaan itseään ja pystyy tukemaan hänen itsetuntoaan positiivisilla keinoilla. Jos käytät keinoinasi huutamista, rankaisemista ja tyhjiä uhkailuja, lapsi oppii käyttäytymään vain aggressiivisesti. Tämä ei tue hänen kehitystään ja selviytymistään elämässä. Tutkimus on näyttänyt, että vanhemmat, jotka käyttävät positiivisia lastenkasvatusmenetelmiä kasvattavat lapsia, jotka ovat tasaisempia ja joilla on hyvät vuorovaikutustaidot. He pärjäävät elämässä paremmin. Tule Vanhemmuuden talon -verkkokurssille tänään. Miksi? Koska lapsesi ansaitsevat turvallisen vanhemman ja sinä ansaitset hyvin käyttäytyvät lapset.

   

   

  Usein kysyttyä Vanhemmuden Talon kurssista:

  1. Kauan materiaalit ovat käytettävissä?
   – Ne ovat käytettävissä vuoden ostopäivästä, sinulla on siis hyvin aikaa käydä materiaalia läpi
  2. Tavataanko jossain livenä vai?
   – Kurssi on verkkokurssi jolloin käyt materiaalia läpi itsenäisesti missä ja milloin vain. Voit halutessasi osallistua kurssin aikana anonyymiin keskusteluun saadaksesi vertaistukea.
  3. Jääkö jotain konkreettista käteen?
   Materiaalissa on paljon kyselylomakkeita joiden tulokset voit lähettää aina itsellesi ja laittaa itsellesi ylös. Mukana on myös printattavaa materiaalia, jotka voit ottaa ylös itsellesi.
  4. Kuulostaa kovin teoreettiselta, onko mukana käytännön ohjeita?
   -Vaikka kurssi perustuu tutkittuun tietoon, ei mukana ole pitkiä teoriaosuuksia. Kurssimateriaali koostuu pienestä konkretiaan sidotusta videosta, lisälukemistosta ja tehtävistä, joilla viet oppimaasi heti käytäntöön.
  5. Milloin kurssi alkaa?
   – Seuraava kurssi alkaa keväällä 2018
Show Buttons
Hide Buttons
Ei tuotteita